De lekkerste hammen van de wereld komen uit Italië en Spanje  

Pata Negra, Parmaham en de 

San Daniele

De Koningen onder de Hammen

Voor al uw evenementen,  feestpartijen of beurzen

Ooit gehoord van een Cortadero? Dat is een jongen of een meisje die bekwaam is in het snijden van flinterdunne echte Pata Negra Ham. Wilt u ook een cortadero inhuren? dat kan .

Cortadero per uur: € 40,00

Pata Negra

€ 735,00 inclusief btw voor een 2de ham poot betaald u € 715,- / € 20,00 voordeel

Jamón Ibérico de Bellota 100%

Ras: 100% Iberisch varken

Voeding: Bellota - eikels

Achterpoot: van 7kg  ( loslopend in het wild )

Rijpingsproces: 40 maanden

Kwaliteitslabel : Zwart

 

San Danieleham poot

€ 320,00 inclusief btw, 2de ham poot betaald u  € 299,- / € 20,00 voordeel

Type Product: Gedroogde Achterham

Land: Italië

Varkensras: Wit Italiaans varken

Gemiddeld gewicht: +/- 10 kg ( met been ) ( ontbeend ) +/- 8kg

Droogperiode: + 24 maanden

San Daniele komt ook uit Italië en lijkt op de Parmaham, alleen wordt deze langer (minstens 18 maanden) en met minder zout gerijpt. Hierdoor is de ham zachter, zoeter en minder zout van smaak. San Daniele is hierdoor de perfecte ham om zo te eten.

 

Serranoham Gran Reserva Trevélez

Serrano achterpoot

€ 238,00 inclusief 6% btw voor een  2de serrano poot betaald u € 218,- € 20,00 voordeel

Ras varken: Kruising van Landrace , Large - White y Duroc - Jersey ras.

Gewicht: ong, 8 kg met 65% vlees en 35% vet.

Rijping: 24 manden

Verlaagd zoutgehalte en glutenvrij, vrij van conserveringsmiddelen

Direct van producent Rosillo

 

 

Parmaham 18 maanden

€ 235,00 inclusief 6% btw voor een 2de ham betaald u € 215,- / € 20,00 voordeel

Ras varken: Wit Italiaanse varken

Gewicht: 7 kg

Rijping: 18 maanden

Prosciutto di Parma is ham uit de provincie Parma, ofwel de bekende Parmaham. Dit is de echte, authentieke gedroogde ham en mag alleen zo genoemd worden wanneer het varken geboren is in deze regio. Deze ham moet minstens 12 tot 15 maanden drogen en wordt ingewreven met zout. Hierdoor heeft de ham een milde, zoutige smaak en wordt deze ook veel verwerkt in gerechten.